یکی دیگر از روش های زیبایی که یک فرد می تواند انجام دهد جراحی لیفت ابرو است. روش های بسیاری برای لیفت ابرو و پیشنای وجو دارد که از موثر ترین آن ها جراحی است. این عمل می تواند در جوانسازی چهره فرد تاثیر بسزایی بگذارد به همین خاطر از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله می خواهیم اطلاعاتی در مورد جراحی لیفت ابرو و پیشانی در اختیار شما بگذاریم. با ما همراه باشید.
لیفت ابرو و پیشانی چیست؟
لیفت ابرو که به عنوان لیفت پیشانی یا جوانسازی پیشانی نیز شناخته می شود، یک روش زیبایی برای بالا بردن ابروها است. لیفت ابرو با بالا بردن پوست و بافت نرم پیشانی و ابرو، افتادگی و چروک های موجود در ظاهر پیشانی، ابرو و نواحی اطراف چشم ها را بهبود می بخشد.
اگر ابروهای افتاده و یا نا متقارنی دارید، می توانید از جراحی لیفت ابرو برای بهبود ظاهر خود استفاده کنید. لیفت ابرو همچنین می تواند اعتماد به نفس شما را نیز افزایش دهد. از دیگر مزایای این جراحی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- خطوط و چین و چروک افقی ایجاد شده در سراسر پیشانی، و همچنین خطوط ایجاد شده در پل بینی و قسمت بین چشم ها را کاهش می دهد
- خطوط اخم و چین های عمودی که بین ابروها ایجاد می شود را بهبود می بخشد
- افتادگی ابروها که موجب فشار بر روی پلک بالا می شود را برطرف می کند
- ابروها را در حالت و موقعیتی هوشیار و جوان قرار می دهد
سایر روش های زیبایی که می توانند همراه با لیفت ابرو انجام شوند عبارتند از:
- جراحی پلک بالا یا پایین (بلفاروپلاستی)
- لیفت صورت
- تکنیک های جوانسازی پوست
خطرات و عوارض احتمالی لیفت ابرو
تصمیم گیری برای انجام جراحی پلاستیک بسیار شخصی است. شما باید تصمیم بگیرید که آیا جراحی، شما را به اهدافتان می رسد و آیا خطرات و عوارض احتمالی لیفت ابرو برای شما قابل قبول است یا خیر.
پیش از انجام جراحی از شما خواسته می شود که فرم های رضایت نامه را امضا کنید تا اطمینان حاصل شود که شما از روند جراحی و خطرات و عوارض احتمالی آن به طور کامل آگاه هستید و همه چیز را به خوبی درک کرده اید. بروز عوارض جراحی در افراد مختلف نسبی بوده و بسته به شرایط هر فرد این جراحی می تواند عوارض کمتر و یا بیشتری را برای فرد به همراه داشته باشد. خطرات جراحی لیفت ابرو عبارتند از:
- خطرات و عوارض بیهوشی
- احتمال بروز خون ریزی
- بالا رفتن بیش از حد خط رویش مو
- سوزش یا خشکی چشم
- عدم تقارن صورت پس از جراحی
- وارد شدن آسیب عصب به صورت همراه با ضعف و یا بدون فلج
- خطر تجمع مایعات
- احتمال بروز عفونت
- ریزش مو در اطراف برش ها
- بی حسی، خارش شدید یا سایر تغییرات در احساس پوست
- درد، که ممکن است ادامه دار باشد
- کندی روند ترمیم زخم ها
- امکان لزوم انجام عمل جراحی تجدید نظر
- خطر بروز ترومبوز وریدی عمقی (لخته شدن خون) که می تواند منجر به آمبولی ریه همراه با درد قفسه سینه و تنگی نفس شود (این مورد بسیار نادر است)
- از دست دادن پوست
- باقی ماندن جای زخم نامطلوب
این خطرات و سایر موارد، در رضایت نامه ای که شما باید پیش از انجام جراحی امضا کنید به طور کامل شرح داده شده اند. لازم است پیش از عمل تمام سوالات خود را مستقیماً از جراح پلاستیک خود پرسیده و مورد بحث و بررسی قرار دهید.
مراحل جراحی لیفت ابرو چگونه انجام می شود؟
جراحی لیفت ابرو طی 4 مرحله انجام می شود که در ادامه توضیح مختصری در رابطه با آن داده ایم.
مرحله اول – بیهوشی
بیمار برای انجام این جراحی بیهوش می شود تا در حین عمل جراحی راحت بوده و دردی احساس نکند. جراح برای بیهوشی آرام بخش داخل وریدی و یا بیهوشی عمومی را پیشنهاد خواهد کرد.
مرحله دوم – برش
لیفت ابرو را می توان به روش های مختلفی انجام داد. برخی از جراحان ترجیح می دهند که از آندوسکوپ (یک لوله نازک که در سر آن یک دوربین قرار دارد) و ابزارهای مخصوصی که از طریق برش های کوچکی که درون خط مو ایجاد می شوند، استفاده کنند. این کار باعث می شود بافت و ماهیچه های زیر پوست تنظیم شوند و منبع چین و چروک های قابل مشاهده در پیشانی را تصحیح کنند اما جای برش در میان موها پنهان باشد.
برخی از جراحان ترجیح می دهند لیفت ابرو را از طریق نوعی برش که “برش تاج” نامیده می شود انجام دهند. برش تاج از گوش به گوش در بالای سر در داخل قسمت رویش موها ایجاد می شود. سپس پوست پیشانی بلند می شود و هرگونه تنظیم عضلانی با دید مستقیم و تسلط کامل برای بیمار انجام می شود. اسکار حاصل از لیفت ابرو با برش تاج به خوبی در میان موها پنهان می شود.
برای زنانی که پیشانی بسیار بلندی دارند، ممکن است برشی در خط موی قدامی توصیه شود. به این ترتیب می توان ابرو را بدون تغییر در ارتفاع خط موی جلو، بالا برده و لیفت کرد. اگرچه در این روش اسکار ناشی از جراحی، تا حدودی قابل مشاهده است اما اغلب می توان با مدل موی چتری آن را مخفی کرد.
مرحله سوم – بستن برش ها
برش های لیفت ابرو معمولاً با استفاده از روش های زیر بسته می شوند:
- بخیه های قابل جذب
- چسب های پوستی (یا چسپ بخیه)
- کلیپس یا گیره های مخصوص
مرحله چهارم – نتایج جراحی لیفت ابرو
نتایج در عرض چند هفته با کاهش تورم و کبودی محل جراحی ظاهر می شوند و پوست پیشانی صاف تر و ظاهر جوان تری نمایان می شود.
دوران نقاهت پس از انجام لیفت ابرو
در طول دوران نقاهت پس از لیفت ابرو، پیشانی شما ممکن است به صورت شل پانسمان شده و بسته شود تا تورم و کبودی بعد از اتمام عمل به حداقل برسد. همچنین ممکن است یک لوله ی نازک در پوست شما قرار داده شود تا خون یا مایعات اضافی که ممکن است در زیر پوست جمع شود از طریق آن تخلیه شود. توصیه ها و دستورالعمل های مراقبتی خاصی از طرف پزشکتان به شما داده می شود تا در دوران نقاهت خود آنها را رعایت کنید. این توصیه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- نحوه ی مراقبت از محل جراحی و لوله های زهکشی
- داروهایی که باید به صورت خوراکی و یا موضعی مصرف شوند
- در دوران نقاهت خود باید سر خود را بالا نگه دارید و تا زمانی که جراح توصیه می کند فعالیت بدنی شدید انجام ندهید. از کمپرس های سرد و گرم در محل جراحی استفاده نکنید.
- همچنین می توانید برای رسیدن به نتیجه ی بهتر و گذراندن دوران نقاهت کوتاهتر و راحت تر سوالات زیر را پیش از جراحی از پزشک خود بپرسید:
- بعد از عمل به چه داروهایی نیاز دارم؟
- آیا پانسمان یا بانداژ بر روی برش های خود خواهم داشت؟
- تا چه مدت باید پانسمان بر روی زخم های من باقی بماند؟
- آیا بخیه ها جذبی خواهند بود یا لازم است که برداشته شوند؟
- چه زمانی باید برای برداشتن بخیه ها مراجعه کنم؟
- چه زمانی می توان فعالیت و ورزش عادی را از سر گرفت؟
- چه زمانی برای معاینات بعدی مراجعه می کنم؟
- ترمیم اولیه ی زخم ممکن است 10 تا 14 روز طول بکشد. بخیه ها یا گیره ها در صورت لزوم برداشته می شوند. شما باید آماده باشید تا بعد از 10-14 روز به سر کار و فعالیت های عادی خود بازگردید.
- اگرچه در ابتدا اسکار جراحی خیلی واضح است اما بهبودی شما تا چند هفته ادامه می یابد، تورم از بین می رود و آثار جراحی به مرور کمرنگ و کمرنگ تر می شود و شما متوجه نتایج مثبت جراحی خود خواهید. هرچند بهبودی کامل شما ممکن است چند ماه طول بکشد.
- پیروی از دستورات پزشک برای موفقیت جراحی ضروری است. مهم است که برش های جراحی در طول دوره بهبودی تحت فشار، تورم، سایش یا حرکت بیش از حد قرار نگیرند. پزشک دستورالعمل های خاصی را در مورد نحوه ی مراقبت از خود در هنگام خواب و بیداری به شما خواهد دهد.
0 دیدگاه