اقدامات لازم قبل از تزریق بوتاکس
از جمله سوالاتی که همیشه از پزشک متخصص پرسیده می شود این است که اقدامات قبل از تزریق بوتاکس چیست ؟ و به چه کسی باید مراجعه نمود؟
آقای دکتر عطایی فوق تخصص جراح پلاستیک در خصوص سوالات بالا توضیحاتی را در ادامه می دهند.
برای تزریق بوتاکس باید به چه فردی مراجعه شود؟
برای آن که بتوانید از نتیجه ی تزریق بوتاکسی که انجام داده اید رضایت داشته باشید، اولین قدم این است که توسط پزشکی معانیه شوید که در کار تزریق بوتاکس مهارت کافی داشته باشد و زمانی که شما به متخصص مراجعه نمودید، انتطارات خودتان را کاملا بیان نمایید. پزشکتان شما را معانیه می نماید و آن انتظارات شما را با مشکلی که از نظر پزشکی برای شما مطرح است، تطبیق می دهد.
اگر فردی باشید که امکان داشت مشکلتون با تزریق بوتاکس برطرف شود، ان وقت شما می توانید برای تزریق اقدام نمایید. ولی برخی از افراد زمانی که به مطب دکتر عطایی مراجعه می کنند و فرد در حقیقتا دچار کمبود حجم است ولی تقاضا دارد که این مورد را با بوتاکس بر طرف کرد. یا پف زیر چشم را می خواهند با تزریق بوتاکس اصلاح نمایند. این موارد عموما صحبت هایی است که در فضای مجازی در رابطه باهاشون صحبت شده است ولی واقعیت این است که این ها درمان مناسب برای برخی از افراد نیست و باید راه های درمانی دیگری را برای افراد در نظر گرفت .
بنابراین دکتر عطایی توصیه می نمایند که شما حتما قبل از آن که اقدام به استفاده از بوتاکس نمایید. حتما نزد پزشک متخصص که در این زمینه مهارت دارد، بروید. انظارات خودتان را با جراح پلاستیک و زیبایی مطرح نمایید و دقیقا توضیح دهید.
اگر بیماری زمینه ای مخصوصا بیماری های اسپاسم عضلانی دارید، حتما به متخصص اطلاع دهید، اگر داروی خاصی مصرف می کنید با پزشکتان صحبت کنید و بعد توضیحات کامل پزشکتان را دقیق گوش دهید، عوارض و نتایج تزریق بوتاکس تان را براورد کنید .
اگر از نظر فکری و منطقی قانع شدید که با تزریق بوتاکس، آن نتایجی را که در انتظاراتتون هست به دست می آورید، آن زمان است که شما آمادگی دارید تا تحت درمان با تزریق بوتاکس قرار گیرید و در آن صورت است که از نتیجه این تزریق لذت خواهید برد.
چه اقداماتی را نباید قبل از تزریق بوتاکس انجام داد؟
یک سری باید ها و نباید ها قبل از تزریق بوتاکس وجود دارد که دکتر عطایی در ادامه توضیح خواهند داد و باید رعایت شود.
- هرگونه بیماری عصبی – عضلانی، اختلالاتی باشد که از نظر مغزی دچار فلج باشند و یا دچار بیماری های عضلانی باشند، این افراد باید قبل از تزریق بوتاکس با پزشک متخصص خود صحبت نمایند. زیرا برخی از این افراد ممنوعیت تزریق بوتاکس دارند.
- شما باید هرگونه دارویی که مصرف می کنید، حتی نوع ویتامین ها را حتما به پزشک خود اطلاع دهید. به طور مثال آسپرین، ایبوپروفن و دارو هایی که تحت انواع NSAID (غیر استروئیدی) و یا حتی ویتامین ها، به طور مثال روغن ماهی ویا ویتامین E اگر استفاده می کنید، حتما به متخصص خود اطلاع دهید. معمولا 3 الی 7 روز قبل از آن که تزریق بوتاکس انجام دهید باید مصرف این دارو ها را قطع کرده باشید.
مگر آن که به دلیل پزشکی دیگری آن داروی مصرفی لازم باشد تا مصرف شود. در این حالت باید با پزشکتان صحبت نمایید و برنامه ای در این خصوص داشته باشید. زیرا می توان برخی از دارو ها را که حتی ممنوعیت هایی خاصی دارند نیز ادامه داد ولی در تزریق بوتاکس باید نکاتی را به بیمار ذکر کرد تا تزریق را انجام داد. ولی اگر بدون آگاهی پزشک از دارو استفاده شود و بوتاکس هم تزریق شود، این جا خطر و عوارض مقداری بالا می رود.
- از نوشیدن الکل و مشروبات الکی مخصوصا از 48 ساعت قبل از تزریق تا حداقل یک هفته بعد از تزریق بوتاکس نیز باید خودداری نمود. زیرا حالت قرمزی و گردش خون شدیدی که در بدن ایجاد می نماید باعث می شود که دارو در حالت پخش شدگی در بدن قرار گیرد و ممکن است خطرات و عوارض جدی تری را برای فرد ایجاد نماید. غیر از آن که خطر افتادگی پلک را افزایش می دهد، خطرات مسمویت سیستمیک بدن را زیاد می کند.
پس این موارد را جدی بگیرید و حتما با پزشکتان صحبت نمایید و نکاتی را که شما تذکر داده می شود را حتما رعایت نمایید تا کمترین عارضه و کمترین تهدید را داشته باشید.
برخی از اقدامات جوانسازی توسط دکتر علی اکبر عطایی فوق تخصص جراحی پلاستیک
۰ دیدگاه